Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Ionică veți găsi Hotelul Sigma. Patru kilometri de plajă cu nisip și mare nesfârșită vă așteaptă să înotați și să faceți pe litoral. 

Hotelul Sigma este format din trei clădiri cu studiouri și apartamente, o recepție și un restaurant. Toate studiourile și apartamentele sunt dotate cu chicinetă, A/C, TV cu ecran plat și telefon. Șezlongurile și umbrelele de pe plajă sunt gratuite. Hotelul este situat între Preveza (35 km) și Parga (25 km) aproape de mai multe atracții arheologice, istorice și iubitoare de natură, cum ar fi Nikopolis, oracolul necromantic, satele Souli, izvoarele râului Acheron, Zaloggo și multe altele.


Full description
  • Animalele de companie nu sunt permise
  • Serviciu de curățenie zilnic
  • Potrivit pentru copii
  • Situat pe malul mării


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.

Additional infoNumber of rooms

Locatie