Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Belvedere din Piatra Neamt face parte din complexul hotelier BRADUL-BRANDUSA-BELVEDERE (primele doua fiind situate la poalele Ceahlaului, in statiunea Durau) oferind spatii de cazare convingatoare prin dotare si confort iar restaurantul prin preparatele bucatariei si serviciile prestate.

Acesta se afla la iesirea din Piatra Neamt spre Bicaz, in zona Ursuleti la doar 200 de metri de Lacul Batca Doamnei, un punct de plecare catre principalele obiectivele turistice. Cea mai apropiata gondola si partia de schi se afla la mai putin de 2 km. Manastirea Neamt, care dateaza din secolul al XV-lea, se afla la 20 km de proprietate.

Hotelul dispune de 15 camere cu 2 locuri (pat matrimonial sau 2 paturi separate), 6 camere cu 2 locuri + pat suplimentar si 3 apartamente.

Facilitati camere: bai cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, televizor, cablu TV, frigider, telefon, acces la internet wireless, incalzire centrala.
Room service este disponibil pana la ora 22:00.

Facilitati generale: receptie deschisa nonstop, restaurant, bar, terasa, gradina, facilitati de gratar, zona pentru fumatori, Wi-Fi gratuit in toata locatia, camera de bagaje si pentru echipament de schi.

Servicii de plata: inchirieri auto, serviciu de transfer, gratar.

Parcare privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).

Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Locatie