Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BISTRO BOEMA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Boema este situata in Ploiesti, Bld.Republicii, Nr.957, la o distanta aproximativa de 4km fata de centrul orasului, in imediata apropiere a Mall-ului Shopping City, un principal punct de interes in oras. Vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de servicii de cazare cu mic dejun la standarde europene, de cea mai buna calitate.
Pensiunea Boema are o capacitate de 37 de locuri de cazare in 13 camere si doua apartamente distribuite pe 2 nivele.
Pensiunea pune la dispozitie urmatoarele facilitati :
-internet wireless gratuit in toata locatia
-aer conditionat
-incalzire prin centrala proprie
-televizor cu ecran plat cu televiziune prin cablu
-baie proprie cu dus.
Pune la dispozitia clientilor 7 locuri de parcare, care se afla in fata pensiunii, pe trotuar, iluminate pe timp de noapte.
Facilitati de recreere si wellness:
Din 01.10.2019 , in cadrul pensiunii s-a deschis zona de fitness si wellness cu echipamente moderne cardio si o sauna de cea mai noua generatie cu infrarosu, care permite tratarea inclusiv a unor afectiuni medicale, asa cum puteti consulta recomandarile specialistilor din linkul wellness&spa.
Totodata, s-au pus in functiune facilitati noi cum ar fi: masa de billiard, masa de ping-pong, hockey cu pucuri magnetice, darts pe echipe, sah, table, carti de joc, etc. Receptia este deschisa intre orele 07.00-21.30.
La terasa de vara situata in curtea Pensiunii Boema oferim clientilor nostri o gama variata de marci de bere indigena.
Tarifele includ accesul la sauna uscata cu ozon, biliard, tenis de masa, table/ sah.