Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Aflat la 700 de metri de centrul orasului Ploiesti, hotelul Europa (Euroconfort) ofera camere mobilate individual, cu acces gratuit la internet prin cablu si aer conditionat. Puteti savura preparate din bucataria romaneasca si va puteti bucura de un mic dejun tip bufet in fiecare dimineata.Hotelul are restaurant de 100 de locuri si terasa.
Toate camerele hotelului Europa sunt prevazute cu podea din lemn, TV cu ecran plat cu canale prin cablu si minibar. De asemenea, camerele au balcon, iar baia fiecarei camere include un uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Barul hotelului serveste bauturi. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in zonele publice, iar vara puteti lua masa pe terasa hotelului. De asemenea, se pot facilita servicii de transfer si de inchiriere auto.
Cea mai apropiata statie de autobuz si un centru comercial se afla la mai putin de 150 de metri. Aeroportul orasului Bucuresti este la 45 km, iar binecunoscutele manastiri Ghighiu si Zamfira sunt la 8 - 15 km de hotelul Europa. Proprietatea asigura locuri de parcare gratuite.
Facilitati generale :
70 locuri in camere duble si apartamente, dotate cu mobilier ultramodern, TV, cablu, internet, telefon, minibar, aclimatizare.
*Sala de conferinte
*Restaurant
*Crama
*Parcare proprie
*Internet
Experienta in organizarea de conferinte, simpozioane, congrese
Sali pentru:
*secretariat (10 locuri)
*conferinte (60 -100 locuri)