Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in statiunea Praid la 15 minute de mers pe jos de Salina Paid.
Hotelul pune la dispozitie 31 camere si apartamente, un restaurant cu o terasa spatioasa, parcare proprie, zona de plaja si piscina exterioara (disponibile in sezonul cald), loc de joaca exterior pt. copii, centru SPA (bazine incalzite - de relaxare cu apa sarata si piscina cu apa dulce, bazin pentru copii, jacuzzi, sauna uscata, hammam - baie turceasca cu aburi), cabinet de masaj si sala de conferinte sau evenimente.
Servicii contra cost:
- halat/ prosop/ papuci de baie pt. SPA (turistii isi asigura aceste articole fie pe cont propriu, fie se inchiriaza/ achizitioneaza de la receptie contra-cost)
- servicii de masaj (contra-cost, cu programare functie de disponibilitatea maseurului) - se achita la receptie
Restaurant propriu
Mic dejun - bufet suedez 08.00 - 10.00
Pranz/Cina - sub forma de card valoric, comanda'a la carte', la alegere din lista de meniu
Toate tipurile de camere sunt echipate cu baie proprie (cabina - dus), cablu TV-LED, acces WiFi, mini-frigider, telefon, uscator de par, incalzire/ climatizare (aer conditionat), balcon (80% din camere), apartamentele dispun de salon/ living cu canapea extensibila si dormitor matrimonial (cu posibilitate de pat suplimentar).
Ziua hoteliera: incepe de la ora 16:00 P.M. si se incheie cel tarziu la ora 11:00 A.M

Locatie