Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Zoltan & Erika Panzio Parajd se afla la 500 m de centrul localitatii Praid si la 1,5 km de Salina Praid. Ofera camere cu vedere la munte amplasate in 3 cladiri, un restaurant si WiFi gratuit.
Gradina beneficiaza de acces direct la paraul Praid, unde se poate ajunge in 5 minute de mers pe jos. In plus, deasupra paraului este amenajata o gradina de bere cu facilitati de gratar. Exista si o bucatarie.
Toate camerele de la Zoltan & Erika Panzio Parajd includ un TV cu canale prin cablu si o baie privata cu articole de toaleta gratuite.
Restaurantul serveste preparate din bucataria regionala. De asemenea, oaspetii au la dispozitie micul dejun si pot utiliza facilitatile de gratar de la proprietate. La 500 m se gaseste un magazin alimentar.
Receptia are program nonstop, iar in gradina exista leagane pentru copii. La cerere, se asigura un serviciu de transfer de la/la aeroport. Gara din Praid este situata la 2 km.