Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea este situata in centrul localitatii, la 600 m de Salina Praid. Facilitati hotel: receptie non-stop, acces persoane cu dizabilitati, minibucatarie complet utilata in fiecare camera, sala de conferinte, parcare gratuita, spatiu de joaca pentru copii, wi-fi gratuit, locuri amenajate pentru a servi un barbeque in aer liber, acces la sala fitness, jacuzzi, achizitionarea abonamentului de tratament in salina, consultatie medicala la un medic specialist, minibar la parterul pensiunii (apa, sucuri, bere), micul dejun se poate servi si in pensiune, organizare excursii pentru grupuri dupa preferinte, foc de tabara, bal mascat pentru grupuri, mese festive. Pensiunea dispune de: Apartament lux, Apartament confort, Apartament dublu, Cameră lux, Cameră confort. Facilitati camere: minibucătărie utilată cu frigider, cuptor cu microunde, plită electrică, hotă, veselă și tacâmuri, apartamentele cu pat dublu sunt dotate și cu mașină de spălat vase, dormitorul este separat de living, baie proprie cu duș cu apă caldă non-stop, TV prin cablu, WI-FI gratuit, telefon.
Descriere camere:
minibucatarie utilata cu frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, hota, vesela și tacamuri, apartamentele cu pat dublu sunt dotate si cu mașina de spalat vase, dormitorul este separat de living, baie proprie cu dus cu apă caldă non-stop, TV prin cablu, WI-FI gratuit, telefon.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, acces persoane cu dizabilitati, minibucatarie complet utilata in fiecare camera, sala de conferinte, parcare gratuita, spatiu de joaca pentru copii, wi-fi gratuit, locuri amenajate pentru a servi un barbeque in aer liber, acces la sala fitness, jacuzzi, achizitionarea abonamentului de tratament in salina, consultatie medicala la un medic specialist, minibar la parterul pensiunii (apa, sucuri, bere), micul dejun se poate servi si in pensiune, organizare excursii pentru grupuri dupa preferinte, foc de tabara, bal mascat pentru grupuri, mese festive. Pensiunea dispune de: Apartament lux, Apartament confort, Apartament dublu, Cameră lux, Cameră confort.
Locatie:
pensiunea este situata in centrul localitatii, la 600 m de Salina Praid.

Locatie