Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Luxury Rooms-NOU!!!


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea PARK LUXURY ROOMS este o locatie noua, situata sub dealul Cetatuia, intr-un parc al statiunii Predeal, langa obiective turistice importante si la o distanta relativ mica de DN 1 sau de gara orasului.

Unitatea asigura acel plus de confort si de liniste care face diferenta intre o vacanta reusita si o vacanta obisnuita.
Pensiunea este deschisa recent si doreste sa ofere celor care-i trec pragul, confort la un excelent raport calitate/pret, prin dotari moderne si o curatenie exemplara.

Pensiunea Park Luxury Rooms *** detine 12 camere (9 camere duble matrimoniale si 3 camere twin) care sunt perfect izolate fonic. Fiecare camera are o suprafata de 25 metri patrati, toate fiind decorate cu bun gust si materiale de calitate. Nicio camera nu se afla pe partea cu drumul national.

Unitatea detine un spatiu intim si select cu vedere spre centrul statiunii ce are o capacitate de 30 de locuri. De altfel, restaurantul este locul unde clientii nostri se retrag adesea la o cafea nobila. Iar atunci cand inserarea se lasa, restaurantul devine una dintre cele mai cautate locatii din statiunea aflata intre cei 4 munti (Bucegi, Clabucet, Piatra Mare, Postavaru).

Tarifele de cazare nu includ , taxa salvamont, dezvoltare si infrumusetare statiune in valoare de 3 lei/ persoana/ noapte.

- Patut bebe (0- 2 ani ) gratuit, in limita disponibilitatii.
- Check in ora 14:00/ Check-out ora 12:00