Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Specific arhitecturii montane dar si aromniei perfecte a albului si negrului, Hotel Mountain Breeze se recomanda prin eleganță si rafinament.

Hotel Mountain Breeze beneficiaza de o pozitie exceptionala, ce deschide privirilor o splendida panoramă a statiuni dar si spre peisajul muntilor împaduriti.

Unitatea turistica: Hotel Mountain Breeze are in compunere urmatoarele tipuri de servicii: cazare, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, teren de sport, loc de joaca copii, fitness/sală de gimnastică, saună, club de noapte/discoteca.

Hotel Mountain Breeze poate asigura 60 de locuri de cazare/serie, repartizate in 29 spatii de cazare, astfel: 17 camere duble (6 matrimoniale si 11 duble twin), 6 camere triple, 2 camere cvadruplă și 4 apartamente cu 1 dormitor si living.

Majoritatea camerelor au balcoane, cu vederi superbe panoramice a statiunii Predeal si a Muntiilor Bucegi. Puteti savura aroma cafelei, sorbind în acelasi timp din frumusetea peisajului care vi se deschide in fata ochilor, in acest sens, va recomandam cele 4 apartamente prevăzute cu terase spatioase dar și cu aranajament intim și montan.

Apartamente cu terase spatioase nr. 107, 207, 307 si 407. Decorul si structura aparatamentului 407 se recomanda a fi un loc intim si placut pentru tineri indragostiti/casatoriti.

Toate camerele au baie proprie, prevazute cu cade, unele cu hidromasaj, uscatoare de par, etc.

Camerele sunt amenajate cu gust, dispunand de televizor lcd, telefon, minibar.

Facilitati: Parcarea proprie a complexului, internet wireless, sala de fitness/gimnastică.

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Echipament bedminton
Seif
Sala de fitness
Serviciu privat Check-in / Check-out
Darts
Biliard
Echipament tenis
Ore de fitness
Cameră depozitare bagaje
Parcare pe stradă
Parcare păzită
Birou informații
Masă tenis
Camere nefumători
Terasă
Recepție

Locatie