Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Panoramic Hotel & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Atrium Panoramic Hotel & Spa se află intr-o zonă liniștită din stațiunea de schi Predeal, la 1 km de partia de schi Clăbucet. In timpul iernii, se oferă transfer gratuit la partiile de schi din stațiune, la cerere.

Camerele de la Atrium Panoramic Hotel & Spa oferă vedere la munții din jur și au acces gratuit la internet WiFi. Acestea includ minibar, televizor si baie privată cu articole de toaletă și cadă. Unele camere duble au balcon.

Hotelul are piscină interioară, cadă cu hidromasaj și facilități de saună și oferă masaje la cerere. Oaspeții pot juca tenis de masă și biliard la hotel și există și un loc de joacă pentru copii.

Proprietatea are un restaurant care servește un mic dejun tip bufet. De asemenea, are și o terasă cu vedere la munții din jur.

Hotelul se află la 200 de metri de cea mai apropiată stație de autobuz, care oferă legături spre Brașov și Sinaia. Gara din Predeal este situată la 5 minute de mers cu mașina. Castelul Bran se află la 30 de minute de mers cu mașina de hotel.

Locatie