Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in statiunea Predeal, la 15 minute distanta de partia Clabucet, Hotelul Hera (3 stele) ofera conditii deosebite de cazare, servire a mesei si petrecere a timpului liber.

Apartamentele si garsonierele sunt spatioase si ofera living/spatiu de zi, dormitor, bucatarie si baie. Desi spasioase, gazdele nu permit totusi cazarea a mai mult de 4 persoane intr-un singur apartament.


Din camere nu lipsesc facilitatile ce fac sederea confortabila si placuta: TV cablu, incalzire centrala, grup sanitar, frigider, minibar, telefon, uscator de par, internet wireless.
in restaurantul unitatii se pot servi atAet preparate traditionale, vanatoresti, cat si specialitati din bucataria internationala. Oricare va fi alegerea dvs. veti avea parte de o mancare gustoasa, bine preparata de bucatari cu experienta.


Piscina hotelului este insa principalul punct de atractie. Fiind acoperita, se poate face baie atAet iarna pe temperaturi scazute, cat si vara cAend afara este placut, mai ales ca apa este pastrata mereu la o temperatura ideala de 28 C. Accesul la piscina este oferit tuturor clientilor hotelului din partea casei.

Facilitati

Piscină
Restaurant
TV in room
Bathroom
Shower
Conference room
SPA
Hairdryer
Free wireless internet
Free parking
Indoor swimming pool

Locatie