Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

La liziera padurii, am creat un loc de poveste: Pensiunea Hilltop


Intr-un decor primitor, iti poti gasi confortul de acasa si rasfatul unui camin primitor, in care sa-ti petreci cel mai frumos sejur.

Evadeaza din stresul cotidian si vino in casa dintre brazii seculari, care pastreaza povestea muntilor si asteapta sa le-o descoperi.

La Pensiunea Hilltop, fiecare camera e conceputa pentru starea ta de bine si de armonie. Cele 15 camere duble cu balcon, dispuse pe 3 etaje, sunt decorate si utilate in stil contemporan, cu finisaje de un rafinament aparte, pentru a-ti oferi un plus de confort.

Am vrut mereu sa transformam fiecare vizita, intr-o amintire de neuitat, care sa ramana imprimata in memoria ta si a celor dragi. De aceea, atentia la detalii si la nevoile tale sunt mereu puse pe primul loc. Personalul calduros iti sta la dispozitie cu solutii pentru confortul tau sau sugestii si tipsuri pentru activitati si atractii pe care le poti descoperi in proximitate.

Suntem o mare familie, iar fiecare turist, isi poate gasi armonia, pentru a reveni cu drag, si cu alte ocazii. Fie ca organizezi o excursie aventuroasa de hiking, sau preferi sporturile de iarna, ori vrei sa organizezi un teambuilding in cadrul firmei, noi te putem ajuta cu o cazare de top, la Pensiunea Hilltop.


Serviciile de calitate se impletesc cu dotarile multifunctionale. Astfel, te poti bucura sauna si jacuzzi sau de seri de barbeque in foisor, Pentru grupurile organizate, punem la dispozitie si meniuri pentru pranz si cina, gatite cu drag de bucatarii nostri, in cadrul restaurantului.


Te asteptam sa vezi cele mai frumoase peisaje montane, fiind incojurati de Muntii Piatra Mare la Nord, Bucegi la Sud Vest si Masivul Postavaru la Nord Vest.


Povestea noastra este despre voi. Este despre fericirea voastra cand veniti si bucuria cand reveniti.

Facilitati

Bar
Wi-Fi
Loc de joaca exterior pt. copii
Canale TV copii
Cheie acces
Fumatul interzis
Parcare pe stradă
Terasă
Cameră depozitare bagaje
Facilități masă evenimente
Serviciu curățenie
Alarmă fum
Camere nefumători
Recepție

Locatie