Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Situata in zona Cioplea din statiunea Predeal, pensiunea ,,No.107' este alegerea potrivita pentru petrecerea timpului dumneavoastra liber. Gazdele va stau la dispozitie oferindu-va cele mai bune servicii de cazare la amplasamentul situat la doar 40 m de unul dintre cele mai cunoscute locuri de distractie din regiune, ..Club Office', si la 1,5 km de partia de schi Clabucet.
Info: Cunoscuta de majoritatea obisnuitilor locului ca fiind fosta pensiune ,,Picior de Munte', pensiunea de *** ,,No. 107' a fost inaugurata in anul 2004, iar mai apoi renovata, renovarile luand sfarsit in luna decembrie a anului 2010 pentru a va asigura dumneavoastra, turistilor, o ambianta relaxanta, placuta si confortabila, astfel incat sa va simtiti acasa, revenind aici oricand cu placere atunci cand doriti sa petreceti momente de neuitat numai pentru dumneavoastra, alaturi de familie sau prieteni.
Aici ospitalitatea si bunele maniere sunt acasa, echipa pensiunii formata din personal calificat in domeniu incercand prin respect si profesionalism sa indeplineasca favorabil pretentiile cele mai mari ale clientilor.
Facilitati: Pe langa multe alte facilitati pe care le ofera, pensiunea ,,No. 107' va pune la dispozitie un local restaurant cu circuit deschis, atat pentru clientii pensiunii, cat si pentru ceilalti vizitatori dornici de a pastra vie savoarea unor specialitati culinare atat din bucataria traditionala, cat si internationala.