Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aloe Hotel (Adults only)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aloe Hotel este un hotel nou de 4 stele care ofera o piscina in aer liber amplasata intr-o gradina amenajata. Aceasta destinatie este potrivita pentru o escapada romantica datorita atmosferei inspirate din decorul modern si elegant.

Localizare hotel

Hotelul Aloe este situat in Faliraki din Rhodos, la doar 100 de metri de centrul plin de viata al orasului Faliraki si la o distanta de aproximativ 17km de Aeroportul International Diagoras si la 1,3 km de parcul maritim Faliraki.

 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de multe facilitati moderne cu internet gratuit in toate zonele hotelului, receptie deschisa non-stop si serviciu de menaj. Piscina exterioara este dotata cu paturi si umbrele de plaja si sezlonguri. Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun servit in zona de luat masa sau pot savura o bautura racoritoare de la snack barul din incinta. De asemenea, acestia se pot relaxa pe terasa de langa piscina.

Facilitati camere

Camerele cu balcon au vedere la piscina sau la gradina si sunt dotate cu aer conditionat, mini-frigider, facilitati pentru preparea ceaiului si a cafelei, halate de baie. Baia privata este dotata cu articole de toaleta gratuite, prosoape si uscator de par. Unele camere pozitionate la parterul unitatii au piscina privata impreuna cu o zona de relaxare.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://hotelaloe.gr/) si a fact sheet-ului!

 

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Acces internet
Lux
Recepție 24h