Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aloe Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Aloe Hotel este amplasat la doar 100 m de centrul plin de viata al orasului Faliraki. Unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa se afla la aproximativ 5 km de proprietate. Aeroportul este la aproximativ 17 km de hotel.

FACILITATI
Plaja: plaja Kathara se afla la aproximativ 2 km de hotel.
Piscine: o piscina in aer liber.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi in toate zonele.
Divertisment: sporturi acvatice, golf, pescuit, biliard, windsurfing, scufundari, calarie, servicii de inchirieri auto/moto/biciclete.

RESTAURANT
Hotelul dispune de un restaurant, care serveste micul dejun in intervalul 6:30-10:30, pranzul a la carte 12:30-14:30, cina a la carte 18:00-22:00. Half Board Menu se serveste in perioada 18:30-21:30.

CAMERE
Toate camerele hotelului au aer conditionat si se deschid spre un balcon sau o terasa cu vedere la piscina si la gradina. Baia privata include articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Tipurile de camere existente:
PREMIUM DOUBLE PRIVATE POOL - capacitate 2 persoane, piscina privata;
DELUXE DOUBLE - capacitate 2 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.