Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE HORIZON


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Blue Horizon se afla pe plaja din statiunea Ialyssos, la 8 km de capitala insulei, Rhodos Town.Activitati/Divertisment
Oaspeții hotelului vor înota în condiții de siguranță, deoarece toate echipamentele de salvare sunt disponibile pe plajă. De asemenea, sunt disponibile umbrele și șezlonguri, în timp ce restaurantul Surfer's Beach Bar oferă posibilitatea de a vă relaxa toată ziua, servind băuturi răcoritoare și un meniu de prânz. Piscina este la doar câțiva pași de plajă, înconjurată de o grădină. Diferite sporturi se pot practica precum: wind surfing, kite surfing, călărit, tenis, baschet, volley, polo de apă, scuba diving, cățărat și drumeții.

Localizare
Blue Horizon Resort Hotel are o locație ideală, pe una dintre cele mai bine organizate plaje din Rhodos Hotelul este situat pe plaja din Ialysos, în partea de nord-vest a insulei Rhodos, la 8 km de capitala insulei și la 7,3 ​​km de Aeroportul Internațional Diagoras. Ialysos, cunoscut și ca "Trianta", fiind al doilea oraș ca mărime de pe insulă. De asemenea, una dintre cele mai frumoase și pe deplin organizate plaje, cu nisip fin, pietricele și ape limpezi se găsesc tot aici. Este, de asemenea, cunoscut pentru atragerea surferilor, datorită vânturilor favorabile care suflă în zonă. Cele mai apropiate și populare puncte de atrcșie sunt reprezentate de: Filerimos (2,7 km), Acropole din Rhodos (5 km), Philérēmos (5,4 km), Templul lui Apollon, Parcul Rodini, Plaja Rhodos și Parcul Andreas Papandreou (6 km), Yeni Hammam, Grand Master's Palace, Santa Maria della Vittoria, Muzeul de Arheologie din Rhodos, Portul Mandraki, Acvariul din Rhodos și Sinagoga Kahal Shalom (7 km), The Valley of the Butterflies (16,7 km).