Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOUTIQUE 5 RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Boutique 5 Hotel & Spa - Adults Only se află în apropiere de plaja Kiotari, la 3 km de centrul satului. Proprietatea oferă piscine private, facilități moderne de spa și camere cu vedere panoramică la mare. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit în toate zonele.

Localizare

Hotelul Boutique 5 Hotel & Spa - Adults Only este situat la 55 km de portul din Rhodos și la 58 km de aeroport. De asemenea, hotelul se află la 15 km de Lindos și la 28 km de Prasonisi.

Facilitati Hotel

Printre facilităţile spa se numără o baie turcească, piscină interioară, cadă cu hidromasaj şi camere de masaj, precum şi un salon de coafură şi o sală de fitness. Proprietatea are un teren de tenis. La piscină şi pe plajă, oaspeții au la dispoziție umbrele, prosoape şi terase la soare.

Restaurantul principal oferă un mic dejun devreme la cerere, un mic dejun tip bufet american şi un mic dejun târziu. Se oferă, de asemenea, masa de prânz și cina à la carte Barul principal serveşte băuturi şi cafea. Se solicită respectarea unui cod vestimentar.

Facilitati Camere

Camerele moderne și spațioase sunt decorate în nuanţe de ocru și au mobilier de calitate, TV LCD cu canale prin satelit, minibar şi balcon mobilat. Oaspeții au la dispoziție papuci şi halate de baie.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!