Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GENNADI GRAND RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Gennadi Grand Resort este situat pe un peisaj liniștit, izolat, pe malul mării, în mijlocul unui peisaj idilic, cu acoperișuri verzi, terase private, alei și grădini înflorite, cu vedere la frumosul golf Gennadi. Acest resort Eco Friendly, este în perfectă armonie cu mediul înconjurător, redefinește luxul modern prin oferirea de cazare la nivel superior cu piscine private sau comune. Camerele și suitele oferă o atmosferă primitoare; restaurantele și barurile servesc delicii culinare de la delicioasele specialități grecești autentice până la bucătăria internațională gourmet rafinată, într-un cadru elegant și încântător.

Localizare

Faliraki se află la 50 km de Gennadi Grand Resort, în timp ce Kallithea Rhodes este la 50 km distanță. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Rhodos, la 65 km de hotel.

Facilitati Hotel

Recepție 24 ore

Restaurante

Snack bar lângă piscină

Grand lounge bar 

WiFi gratuit în camere și zone publice

Mini market

3 piscine în aer liber 

Centru de fitness

Plajă în fața hotelului 

Șezlonguri și umbrele disponibile la piscină și pe plajă.

Muzică live la barul Grand Lounge și la restaurantul delicios de luat masa 

Divertisment soft seara, spectacole și nopți tematice diverse pe zi între iunie și sept.

Facilitati Camere

Cameră twin cu pat matrimonial, baie deschisă și o zonă elegantă în aer liber, balcon sau terasă, aer condiționat, TV prin satelit, telefon, WiFi gratuit, mini-frigider, uscător de păr, halate de baie și papuci, seif, ceai și cafea facilități pentru prepararea de ceai / cafea, balcon / terasă și vedere la grădină.

Sunt disponibile apartamente Junior, cu vedere la grădină, vedere la mare, cu piscină privată și vedere la grădină sau piscină privată și vedere la mare.

Suitele cu vedere la grădină, vedere la mare, piscină privată cu vedere la grădină sau piscină privată și vedere la mare sunt disponibile la un cost suplimentar. În plus, sunt disponibile două suite cu vedere la grădină, vedere la mare sau cu piscină privată și vedere la grădină sau la mare.