Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LINDOS GRAND RESORT AND SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: in cartierul Vlycha, din orasul Lindos. La 50 km de Aeroportul International Diagoras. In apropiere (4 km) se afla centrul orasului.
CAMERE: Doua tipuri de spatii de cazare: camera dubla sau apartament. Camera dubla are balcon/terasa cu vedere la mare/gradina si poate avea si piscina privata. Apartamentul are balcon/terasa cu vedere la mare/gradina si poate avea si piscina private,iar in zona de living o canapea extensibila Toate camerele pun la dispozitie: balcon/terasa mobilata, televizor, aer conditionat, WiFi, minibar, seif, iar baile sunt dotate cu: cabina de dus/cada, halate si papuci, uscator de par, cosmetice si produse de ingrijire personala Apivita, prosoape de plaja/piscina.
FACILITATI: 4 restaurante si 2 baruri tip bufet sau cu meniu a la carte, specific international, specific mediteranean, specific japonez. Spa (sauna, jacuzzi, tratamente faciale/corporale, masaj). Teren de tenis, sala de fitness, cursuri de aerobic, boccia, sporturi acvatice, scuba diving. Inchiriere masini, barci sau mountain-bikes. Calarie pe plaja, drumetii (cu ghid). Parcare privata, inchirieri de masini, servicii de spalatorie. Posibilitate de organizare a ceremoniilor pe plaja si sali pentru petreceri de nunta (cu toate cele necesare - tort, flori, fotograf).
Website: https://www.lindosgrand.com/
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.