Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oasis Hotel Bungalows (Afandou)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Oasis Hotel Bungalows este un hotel amplasat intr-o zona linistita, la aproximativ 800 m de plaja. Un hotel mic administrat de o familie, inconjurat de livezi de maslini, bananieri si palmieri. Recomandat pentru o vacanta relaxanta.

Localizare: in zona Afandou, la aproximativ 800 m de plaja si 25 km de aeroport.

Dotari camere: Hotelul are 52 de camere, camerele duble fara balcon au in medie 20 mp iar cele cu balcon 22 mp. Dotarile si facilitatile standard ale camerelor: aer conditionat (contra cost, aprox 5 EUR/zi), acces WiFi (gratuit), seif (contra cost, aprox 3 EUR/zi), televizor, DVD player, fier de calcat (la cerere), frigider, uscator de par (la cerere).

Facilitati hotel: restaurant principal, bar cu terasa, snack bar la piscina, piscina, prosoape de plaja (depozit 10 EUR si 0.5 EUR pentru schimbarea prosopului), sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina, contra cost pe plaja) acces WiFi (gratuit), tenis de masa (gratuit), baschet, fotbal, biliard (contra cost), air hockey (contra cost).

Facilitati copii: patuturi (la cerere, gratuit), loc de joaca, piscina.
cost).
Animale de companie: animalele de companie sub 5 kg sunt acceptate, la cerere.

Web site: www.oasis-hotel.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.