Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Princess Andriana


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Princess Andriana Resort & Spa este dintre cele mai bine cotate resorturi All-inclusive din Rhodos ducand acest concept la cele mai inalte niveluri.Complexul a fost contruit cu scopul de a impresiona ?i de a oferi clien?ilor o experien?a extraordinara atat pentru cupluri cat si pentru vacan?ele petrecute alaturi de familie.

Localizare
Aflat in Kiotari in imediata vecinatate a plajei, resortul Princess Andriana ofera frumoase privelisti catre golf oferindu-va toate elementele pentru o vacanta de neuitat. In cadrul resortului veti gasi si un supermarket iar statia de autobuz sau de taxi se afla la 500 de metri.

Distante
- plaja -> 150 m
- Lindos -> 15 km
- Rhodes Town -> 50 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in partea sud-vestica a insulei face ca atractiile principale sa fie:
- plaja Prasonissi cel mai sudic punct al insulei si locul unde Marea Mediterana si cea Egee se intalnesc
- satele si plajele Kitotari si Gennadi
- acropola si orasul Lindos

Atu-uri hotel
- concept All Inclusive la cel mai inalt nivel
- plaja privata cu sezlonguri si umbrelute
- design futuristic

Facilitati
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai o gama extinsa de servicii si facilitati prin intermediul conceptului de All Inclusive. Acestia beneficiaza gratuit de:
- Micul dejun, pranz si cina in restaurantul principal Medalion. Bauturile incluse sunt produse locale - bauturi racoritoare, bere la draft sau vin.
-O cina/ saptamana in restaurantul A la carte Moonlight (rezervarea se face local cu minim 2 zile inainte)
- Gama variata de gustari, cafea si prajituri, inghetata, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, bere, bauturi spirtoase, cocktailuri si vin de masa (produse local), in toate barurile si in restaurant
- Mini Bar gratuit in camera (aprovizionat de trei ori pe saptamana).
- Facilitatile de plaja si piscina alele hotelului (sezlonguri si umbrele).
- Fitness Center, piscina interioara, sauna, jacuzzi si hamam.
- Activitati sportive; Tenis, teren 5x5 mini-fotbal, darts, tenis de masa, boccia, polo pe apa, volei pe plaja, mini golf, tir cu arcul, gimnastica aerobic.
- Mini-club pentru copii.
- Activitati coordonate de echipa de animatie (spectacole si programe de divertisment )
Alte facilitati: prosoape de plaja, centru Spa cu diverse proceduri si tratamente, coafor, sporturi nautice ce plaja, birou inchirieri auto, sapalatorie, parcare interioara.

Camere
Cele 380 de camere sunt spatiose si luxos mobilate pentru a va crea un spatiu relaxant si intim pe toata durata sejurului.

Tipuri camera
-> Dubla Deluxe
-> Dubla Deluxe cu vedere laterala la mare
-> Dubla Deluxe cu vederela mare
-> Dubla Superior
-> Family

Dotari camera

Toate camerele dispun de accesul gratuit la internetul wi-fi, mini-bar(aprovizionat la 3 zile), aer conditionat, TV satelit, telefon, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, seif, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par si se deschid intr-un balcon sau veranda spatioasa ce ofera diverse privelisti. Camerele de tip family sunt mai mari, fiind despartite in 2 spatii diferite cu ajutorul usilor glisante separand astfel spatiul de living cu canapele extensibile de dormitor.