Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNSHINE RHODES HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sunshine Rhodes este situat in apropiere de orasul antic Ialyssos, fiind considerat un paradis pentru iubitorii de surfing.Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul dispune de programe de animatie, volei pe plaja, teren de tenis, sauna, club pentru copii, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), animatori, mini golf, ciclism, inchirieri biciclete (cost suplimentar), darts (contra cost), windsurfing, tenis de masa, biliard (cost extra), teren de joaca pentru copii, camera de jocuri.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 405 unitati de cazare spatioase si confortabile, dotate cu toate facilitatile necesare care garanteaza oaspetilor un sejur confortabil si relaxant. Camerele sunt dotate cu baie proprie, cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, TV satelit, minibar, seif (contra cost), balcon sau terasa mobilata cu vedere la mare sau la zona inconjuratoare, acces internet Wi-Fi (cost extra).

Facilitati hotel
Sunshine Vacation ofera receptie deschisa nonstop, lounge, restaurant principal (bufet), bar la piscina, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), gradina, terasa la soare, internet caffe, acces internet wireless gratuit in zonele publice, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele gratuite, piscina pentru copii, teren de joaca, plaja cu nisip si pietricele, mini-market propriu, zona pentru fumatori, aer conditionat, magazine (in unitatea de cazare), seif, lift, serviciu de concierge, camera de bagaje, inchirieri auto, parcare privata la proprietate, personal multilingv (greaca, engleza standard, rusa, olandeza, franceza, finlandeza, germana). La plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Localizare
Hotelul Sunshine Vacation Clubs este pozitionat chiar pe plaja cu nisip si pietricele, in apropiere de orasul antic Ialyssos (800 m) si la 7 km de vibrantul oras Rhodos. The Valley of the Butterflies (Valea Fluturilor) se afla la 17,1 km de proprietate, iar Aeroportul International Diagoras este situat la 7,7 km. Cele mai populare puncte de atractie sunt reprezentate de urmatoarele: Filerimos (5,2 km), Parcul Andreas Papandreou (5,9 km), Turnul cu Ceas, Yeni Hammam si Parcul Sf. Fragkiskos (6,2 km), Acvariul din Rhodos (6,6 km), Acropole (7 km), Parc Rodini (8,4 km), Muzeul de Arheologie din Rhodos (8,8 km), Portul Mandraki (8,9 km).