Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL OLYMPUS THALASSEA - Paralia Katerini


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel
Este situat in statiunea Paralia Katerini, pe Riviera Olimpului, la aproximativ 150 de metri de plaja cu nisip a statiunii. Cele mai apropiate restaurante, cafenele si supermarketul se afla la doar 50 de metri de hotel. Statia de autobuz se afla la 100 de metri. Aeroportul din Salonic se afla la 80 de kilometri iar orasul Katerini la 9 kilometri. Satul antic Litohoro se afla la mai putin de 30 de kilometri.
Camere hotel
Hotelul ofera cazare in 20 de camere confortabile, spatioase, mobilate modern, in culori deschise, de diferite tipuri.Acestea au in dotare: pat dublu matrimonial sau 2 paturi single, grup sanitar propriu cu dus, TV plasma, aer conditionat/incalzire, ciocolata & apa minerala la sosire, internet WiFi, uscator de par, cosmetice de baie, uscator de par, seif, frigider si balcon/terasa.
Facilitati hotel
Olympus Thalassea Boutique Hotel din Paralia Katerini, cu arhitectura sa minimala, imbinata perfect cu specificul zonei, ofera relaxare si servicii de cazare confortabile, pentru a respecta cele mai exigente dorinte. Hotelul dispune de: receptie, salon de mic dejun, cafe-bar, gradina, terasa in aer liber, teren de joaca, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, parcare (locuri limitate).