Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Apartments Alexander


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Apartments Alexander este o proprietate de familie, foarte bine intretinuta, cu renovare la fiecare inceput de sezon.

Localizare
Hotelul Alexander este situat in statiunea Paralia Katerini, la 150 m distanta de plaja. Distanta pâna la cel mai apropiat aeroport este de 100 km.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie, terasa, salon-lobby. In imediata vecinatate se afla magazine de unde va puteti aproviziona la preturi foarte bune, iar in statiune se gasesc nenumarate restaurante, taverne si baruri.Plaja: Plaja publica este lata si cu nisip fin, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 3 euro/persoana/zi).

Facilitati camere
CCamerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, minifrigider (gratuit), chicinetă dotată cu veselă necesară, aer condiționat (opțional, 5 euro/ cameră/ zi), balcon sau terasă. Camerele au o suprafață de 17-20 mp. Prosoapele nu sunt incluse. Hotelul oferă servicii de self-catering. Opţional se poate alege una din variantele de masă: mic dejun, prânz sau cină, mese care se vor servi la tavernă.Tip camere: Standard – hotel app. Alexander este situat pe 3 etaje. Posibilitate cazare in camere pana la 3 persoane.