Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KYMATA (Paralia)

   Riviera Olimpului, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Kymata este situat in inima Paraliei Katerini unde apele de un albastru profund ale marii Egee se imbina cu auriul plajelor din Pieria.Facilitati camere
Majoritatea camerelor au vedere la mare si sunt dotate cu telefon, aer conditionat, frigider, mini bar, baie proprie cu dus, televizor prin satelit, seif si balcon spatios. Camerele cvadruple sunt camere triple la care se adauga un pat suplimentar. Cele 3 apartamente dipun de room service, telefon, aer conditionat, frigider, mini bar, sauna, dus cu hidromasaj, baie dotata cu uscator de par, tv prin satelit, dvd player, seif, fotoliu extensibil.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie deschisa non-stop, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, gradina, terasa, lift, seif, incalzire, aer conditionat in spatii publice, room service, camere pentru nefumatori, transfer aeroport, curatatorie, calcatorie, internet wireless si parcare.

Localizare
Hotelul Kymata este situat chiar pe plaja, in zona centrala a statiunii Paralia Katerini. Orasul Salonic se afla la 68 de kilometri distanta, Meteora la 177 de kilometri, iar Atena la 440 de kilometri.