Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poseidon Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Poseidon Palace ofera linistea unui refugiu de lux turistilor ce doresc relaxare. Resortul este un mixt reusit intre natura cu peisaje care iti taie respiratia si serviciile moderne, cuvintele ce il definesc fiind lux, eleganta si rafinament.Facilitati camere
Hotelul ofera cazare in 228 de camere single, duble, triple, family si apartamente.Toate camerele au in dotare telefon, aer conditionat centralizat (cald/rece), TV satelit, seif, internet, minibar, feohn, grup sanitar propriu cu cada sau dus, fotoliu extensibil, acces pe baza de cartela si balcon.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de piscina exterioara, restaurant principal, taverna, bar principal, pool bar, beach bar, sala de fitness, sala de festivitati, teren de tenis, teren de fotbal, sala de conferinte, teren de volei, mini golf, teren de joaca pentru copii, mini club, disco club, animatie, masaj, jacuzzi, sauna umeda, magazin de bijuterii, mini market, receptie deschisa 24 ore, internet WiFi, spalatorie, loc de depozitare a bagajelor, rent a car/bike, shuttle (de 2 ori pe zi), sezlonguri si umbrele la piscina - gratuit, sezlonguri si umbrele la plaja - contra cost si parcare. Activitati sportive: aerobic, gimnastica de inviorare, biciclete, scoala de scufundari, windsurfing, waterski, pescuit, canoe, banana, barci si surf.

Localizare
Hotelul Poseidon Palace este situat chiar pe plaja, in sudul statiunii Leptokaria, la 16 km de muntele Olimp, 20 km de orasul antic Dion, 75 km de Vergina, 97 km de Salonic, 7 km de castelul Platamon, 27 km de Tempi si 140 km de Meteora.