Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PALACE RESORT&SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Royal Palace Resort & Spa din Platamonas este un hotel recent construit, ce a fost proiectat pentru a satisface nevoile tuturor oaspetilor sai, fie ca sunt in vacanta sau in calatorii de afaceri.Facilitati camere
Royal Palace Resort & Spa ofera cazare in 17 camere duble si 2 suite. Toate camerele au in dotare aer conditionat/ incalzire (clima), cablu TV, DVD player, telefon, seif, inchidere electronica, acces internet gratuit, mini bar, uscator de par, grup sanitar propriu cu dus si balcon.

Localizare
Royal Palace Resort & Spa este situat in centrul statiunii Platamonas, vizavi de port.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de piscina exterioara, centru SPA (sauna, hidromasaj, solar, baie cu abur, sala de fitness, masaj, tratamente cosmetice si de relaxare.), 2 restaurante, lobby bar, bar la piscina, cafe bar, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, acces internet, sala de conferinte, sala de festivitati, gradina cu vedere panoramica spre mare, 3 lifturi, room service, spalatorie si parcare subterana.