Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tara Luanei


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea boutique ara Luanei s-a deschis în luna mai a anului trecut. Este situat la captul staiunii Srata Monteoru i nu are vecintai locuite, ceea ce face ca linitea s fie total i atmosfera absolut special.


Camerele pensiunii (10 camere) 4 camere duble, 1 camera Superioara si 1 apartament - toate 6 decorate artistic, de inspiratie interbelica, cu mobilier de epoca reconditionat, din lemn, unicat, cu pat matrimonial si toate accentele unui sejur perfect in care sa nu va lipseasca nimic: baie eleganta, papuci, halate, foehn, plasma tv, internet wireless gratuit, multa liniste, intimitate si confort. 1 Camera cu o amenajare speciala, in stil roman (italian) cu terasa proprie; 1 Camera cu o amenajare speciala, in stil grecesc, cu terasa proprie; 1 Apartament Duplex cu o amenajare speciala, in stil arabesc, pe doua nivele, cu scara interioara; 1 Apartament Duplex cu o amenajare speciala, in stil japonez, pe doua nivele, cu scara interioara.

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri, bar, lounge, emineu cu lemne. Permite organizarea evenimentelor de familie dar i a unor Team building-uri, întâlniri de afaceri, colocvii, etc.


Terasa are 70 de locuri i ofer atât intimitate, prin separeurile naturale, cât i organizarea de evenimente sau pool party.


Buctaria este una internaional dar personalizat de ctre bucatarul Mario care a configurat un meniu special pentru aceast locaie, folosind materii prime naturale provenite din ferma noastra: brânza de oaie, capr, vac, gin, miel, porc, proap, mici, cârnai.


La micul dejun, alturi de lapte proaspat, brânza sau ou de gina, gemuri produse acas sau miere natural, oferim ou de prepeli, recunoscute pentru calitaile lor deosebite i pentru faptul c nu conin colesterol.


Piscina este cu ap srat adus dintr-o aduciune natural. Apa are o concentraie de sare de 110 g/l ceea ce este foarte mult, garantând astfel proprieti antistress i de relaxare deosebit, dar i terapeutice (pentru respiraie, pentru piele). Piscina este luminat interior, creand seara o atmosfer special.


Barul ofer o larg diversitate de buturi, de la cocktailuri speciale pân la vinuri specifice zonei sau de provenien controlat de cea mai buna calitate, ampanie sau bauturi tradiionale: plinc, uic de Buzu sau viinat.