Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Europa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situata in statiunea Sarata Monteoru, la 20 de km de municipiul Buzau, intr-un cadru natural deosebit, Vila Europa va asigura discretie si confort in cele 7 camere duble, dotate cu bai proprii, uscator de par, seif, minibar, TV cablu, telefon, WI-FI gratuit. La cerere putem pune la dispozitie pat suplimentar si pat pentru bebelus(numar limitat). Este posibila parcarea limitata in incinta.
Camerele sunt denumite dupa mari orase : Paris, Londra, Zurich, Bucuresti, Moscova, Amsterdam si Istanbul, iar amenajarea individuala a camerelor a tinut cont de acest specific.
Piscina dotata cu sistem de inot contra curentului si Jacuzzi de 6 persoane este deschisa clientilor nostri in perioada sezonului de vara. Barul din piscina este la dispozitia dumneavoastra cu cocktail-uri, vinuri spumante si sampanie.
Pensiunea asigura meniuri complete sau ajustate dupa cerinta clientilor,variate, acompaniate de bauturi alcoolice si nealcooice , servite pe terasa de vara sau in salon. Meniurile pentru grupuri se stabilesc avand in vedere si sugestiile oaspetilor . La comanda, pregatim minuturi si gustari sau meniu dietetic.