Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Pensiunea ,,Unglerus' este pozitionata la doar doua minute de mers pe jos de piata centrala si de Restaurantul Medieval Unglerus. Pensiunea este situata chiar in fata Restaurantului Medieval Unglerus de langa zidul cetatii fortificate. Ea are, de asemenea, acces si vizibilitate din piata principala a Biertanului si o priveliste superba spre cetate.
Pensiunea ,,Michael' este situata la 200 m de piata centrala din Biertan si la doar 20 m de zidul de vest al cetatii, oferind o priveliste spectaculoasa a bisericii fortificate. Doua rauri mici, ce curg chiar pe langa cladire imbratisand-o din doua parti, dau un farmec aparte pensiunii.


Info: Complexul este alcatuit din: pensiunea ,,Unglerus', pensiunea ,,Thomas' si pensiunea ,,Michael'. Pensiunile de trei si patru margarete au fost restaurate si renovate in armonie cu arhitectura tipica locala si sunt amplasate in apropiata vecinatate a zidurilor bisericii fortificate din Biertan, devenita monument UNESCO din anul 1993.


Camere: Pensiunea cuprinde 7 camere matrimoniale confortabile de 22-25 mp, 7 junior suites elegante de 40-45 mp si 2 apartamente deosebite de 62 mp. Pensiunea ,,Thomas' poate gazdui in mod regulat pana la 12 persoane in cele doua apartamente ale sale. Fiecare apartament are aproximativ 100 mp de spatiu utilizabil si consta dintr-o camera de zi cu o canapea extensibila, doua camere de dormit, fiecare cu baia sa proprie.Amplasata pe un teren de 600 mp, pensiunea ,,Michael' poate gazdui in mod regulat pana la 12 persoane in cele 3 apartamente de aproximativ 60 mp fiecare si 1 Junior Suite de 52 mp. Fiecare din cele 3 apartamente are o camera de dormit, un living separat si o baie mare. Exista si o pivnita frumoasa si complet renovata, de 115 mp. La parter se afla o camera de 66 mp, cu ferestre mari orientate atat catre zidul de vest al cetatii, cat si catre curtea interioara linistita de 335 mp a pensiunii.


Restaurant: Restaurantul medieval ,,Unglerus' face parte din complexul arhitectural al bisericii fortificate si este situat chiar la intrarea in cetate, fiind lipit de cel de-al treilea zid de aparare. Restaurarea cladirii s-a realizat dupa o pictura istorica, aflata in visteria bisericii fortificate.
Bucataria este dotata cu echipament de ultima ora, sala de mese, camera de zi; baia proprie si camara, fac din acest spatiu locul ideal pentru a fi impreuna cu prietenii si familia in jurul unei mese mari si bogate, dar si pentru a petrece timpul citind sau relaxandu-te.



Facilitati: Terasa spatioasa a pensiunii este un loc perfect de relaxare ce poate fi echipat, la cerere, pentru barbecues, focuri de tabara, teatru in aer liber, sau alte tipuri de spectacole. De asemenea, la demisolul cladirii, o pivnita rustica si foarte frumos renovata ofera un cadru special pentru organizarea de conferinte pentru aproximativ 50 de participanti. Mai exista in plus o camera multifunctionala de aproximativ 30 locuri cu o minibucatarie proprie. Pensiunea ,,Thomas' este o alta veche casa saseasca renovata. O poarta mare traditionala ofera acces la o curte mare interioara de 400 mp. Curtea ofera spatiu intim pentru evenimente private, BBQ sau loc de joaca pentru copii. Oaspetii au ocazia sa vada, tot aici, un hambar frumos traditional.
Pensiunea ,,Michael' dispune acum de o sauna si o sala de sport, cu mai mult de 15 echipamente diferite de fitness.

Locatie