Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Reconstruit in anul 1895, Hotelul IMPARATUL ROMANILOR este un monument arhitectural cu o valoare culturala inestimabila. Construit in armonie cu burgul medieval Hermannstadt, doreste sa ofere oaspetilor sai o experienta de neuitat.

Descriere camere:
Capacitatea de cazare este de 81 de camere dotate cu baie proprie, cablu TV, telefon, minibar, acces internet wireless: 1 apartament prezidential, 9 apartamente, 30 camere twin, 19 garsoniere, 14 camere duble, 8 camere single.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie concesionata (contra-cost) si publica (contra-cost), bar, piscina interioara, sala de fitness, sauna, jacuzzi; internet wireless gratuit.

Locatie:
Hotelul este situat ultracentral, la cativa pasi de Piata Mare din Sibiu.

Politici:
Check-in: ora 15:00
Check-out: ora 12:00
Nu sunt acceptate animale de companie.
Serviciile unitatilor de cazare care sunt acordate gratuit (ex accesul in piscine interioare, facilitati spa., etc), vor fi accesibile in functie de deciziile autoritatilor si a conducerilor unitatilor de cazare in contextul evolutiei pandemiei din perioada sejurului achizitionat de catre fiecare turist.
Serviciile acordate gratuit care nu vor fi accesibile ca urmare a deciziilor punctuale luate din motive sanitare nu pot fi compensate cu alte servicii.

Servicii masa:
Se asigura in restaurantul propriu cu specific national si international.

Facilitati evenimente:
Hotel Imparatul Romanilor din Sibiu este locul ideal pentru: intalniri de afaceri, conferinte de presa, seminarii, simpozioane, petreceri corporate, aniversari.

Facilitati

Restaurant
Non-smoking rooms
TV in room
Private bathroom
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Jacuzzi
Free wireless internet
Air conditioning
Laundry
Cable/Satellite TV
Reception desk
24-Hour Front Desk
Indoor swimming pool
Bar
Minibar
Luggage storage
Room service
Meeting/Banquet facilities
Paid parking
Toiletries
Free wifi in public area

Locatie