Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pastravaria Albota


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Albota este ferma de pastravi de la poalele Muntilor Carpati, in Valea Arpaselului.Complexul Turistic ALBOTA dispune de 40 camere cu 103 paturi: 26-duble (2 pers/DBL), 5-triple (3 pers/TPL) si 9-Junior Suite (4 pers/JS), amenajate in stil rustic-modern.
Complexul ALBOTA ofera multe posibilitati de recreere in toate anotimpurile. Incepand de la pescuit, plimbari cu biciclete, plimbare cu barca/canoe sau drumetii. Pe noul nostru teren de sport puteti juca tenis, fotbal sau handbal. In lacul pentru Hidroterapie incercati sa redeveniti copil! Sau incercati Reflexoterapia, v-am pregtit un Traseu al simLLului tactil! In piscina, sauna si jacuzzi va relaxati, in sala jucati tenis de masa. Natura inconjuratoare poate fi admirata si intr-o zi de iarna printr-o plimbare cu sania.
Restaurantul mobilat in stil rustic-modern va ofera mancaruri traditionale locale.
Camerele sunt toate dotate cu baie proprie, TV-satelit, telefon, incalzire centrala. Majoritatea au balconul cu vedere deosebita spre lacurile pastravariei, dar mai ales spre superba Caldare a Arpaselului.



Locatie