Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Savri


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Casa Savri este amplasata intr-o cladire de importanta istorica ce imbina facilitatile moderne si arhitectura si decorul saxon traditional din Transilvania. Proprietatea se afla chiar langa cetatea medievala locuita din Sighisoara.

Camerele si suitele de la Casa Savri au tavan boltit, iar unele dintre ele au si tavan inclinat. Senzatia de calatorie inapoi in timp este intarita si de zidurile din caramida si de podeaua si mobilierul din lemn masiv. Fiecare camera are si baie privata cu o cabina de dus sau o cada si articole de toaleta gratuite. Toate camerele ofera TV cu ecran plat prin cablu si acces gratuit la conexiunea WiFi.

In timpul zilelor calduroase de vara oaspetii se pot relaxa in curtea mobilata si pavata cu piatra cubica, imprejmuita de vegetatie luxurianta. Acestia pot lua un supliment de energie de la cafeneaua proprietatii, pot juca o partida de biliard sau pot face chiar si gratar.

Personalul de la Casa Savri este disponibil nonstop la receptie. Oaspetii pot inchiria biciclete pentru a explora peisajul frumos din Transilvania.

Turnul cu ceas, poarta principala a cetatii, se afla la doar 300 de metri de aceasta proprietate. Biserica fortificata Biertan este la 29,6 km. Statiunea Sovata se afla la 69 km de Casa Savri, iar orasul Targu-Mures este la 53,6 km de proprietate. Aeroportul International Transilvania din Targu Mures se afla la 59,4 km.