Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Casa Teo este situata in statiunea Sinaia, pe drumul catre cota 1400, la baza telegondolei, la numai 250 de metri de partiile de ski. Facilitati hotel: ceainarie, bar, terasa, inchirieri ATV. Casa Teo Sinaia dispune de 5 camere duble de lux, 2 camere familiale (ideale pentru familie cu copii ce dispun de un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana), o camera dubla twin si un apartament. Facilitati camere: bai spatioase cu jacuzzi incastrate in lemn, smart TV-uri , dvd-uri blue-ray, minibar, wifi, telefon, seif, balcon Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
bai spatioase cu jacuzzi incastrate in lemn, smart TV-uri , dvd-uri blue-ray, minibar, wifi, telefon, seif, balcon.
Descriere facilitati:
ceainarie, bar, terasa, inchirieri ATV. Casa Teo Sinaia dispune de 5 camere duble de lux, 2 camere familiale (ideale pentru familie cu copii ce dispun de un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana), o camera dubla twin si un apartament.
Locatie:
Casa Teo este situata in statiunea Sinaia, pe drumul catre cota 1400, la baza telegondolei, la numai 250 de metri de partiile de ski.

Locatie