Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Szeifert 3* este situat în centrul stațiunii Sovata, în imediata apropiere a Lacului Negru – cel mai vechi lac sărat de la Sovata , si la o distanta de 260 de metri de renumitul Lac Ursu.
Hotelul este inconjurat de un cadru natural relaxant, situat pe malul Lacului Negru, oferind servicii de cea mai inalta calitate. La un cost suplimentar, oaspeții pot să se relaxeze la zona de wellness, care oferă sală de masaj, aparat de vibromasaj, bicicletă staționară și loc de joaca pentru copii. Hotelul pune la dispozitia tursitiilor servicii de închirieri auto la un cost suplimentar, precum și servicii de transfer. Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș, este la o distanta de 65 km. Cea mai apropiată stație de autobuz este la 400 de metri, iar magazinele se află la cel mult 10 minute de mers pe jos.
Descriere camere:
Hotelul Szeifert dispune de camere duble, suite si apartamente. Camerele duble și suitele au podea din lemn, zonă de relaxare, minibar și cutie de valori. Toate unitățile de cazare includ baie cu cadă sau duș. Hotel Szeifert CORP A (etaj 1): apartament nr 11 dispune de terasa 30 mp2, vedere spre Lacul Negru (capacitate 1-4 pers), camera dubla nr 12 dispune de terasa, pat matrimonial, amenajare romantica, vedere spre Lacul Negru, camera dubla nr 13 dispune de trerasa, pat matrimonial, vedere spre Lacul Negru, camera dubla nr 14 terasa, pat matrimonial, amenajare vintage, vedere Lacul Negru, camera dubla nr 15 terasa, pat matrimonial cu baldachin, vedere spre Lacul Negru, camera nr 16 terasa, pat matrimonial, camera dubla nr 17 terasa, pat matrimonial, camera dubla nr 18 terasa, pat matrimonial, apartament nr 19, terasa, (capacitate 1-4 pers), apartament nr 21, (capacitatem1-4 pers), camera dubla nr 22, pat matrimonial, camera dubla nr 23, pat matrimonial, Suita nr 24 (capacitate 1-6 pers), Suita nr 25 (capacitate 1-8 pers), Apartament nr 31, terasa, (capacitate 1-4 pers), apartament nr 32, terasa, (capacitatr 1-4 pers). HOTEL SZEIFERT CORP B: camerele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 situate la parter fara terasa, cu pat matrimonial, camerele 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 situate la etajul 1 cu terasa si pat matrimonial, camerele 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 sitaute la etajul 2 cu terasa si pat matrimonial.
Descriere facilitati:
Facilitățile oferite de hotel includ: restaurant, bar, terasa, zona wellness - contra cost, sală de conferințe cu capacitate de 50 de persoane, camera de bagaje, parcare privată gratuită- cu supraveghere video, seif, room service, internet WiFi gratuit disponibil în camere și zonele publice, servicii de transfer si inchiriei auto- contra cost si organizare de excursii - contra cost.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, categoria 3*, meniul cuprinzand preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.
Facilitati copii:
Loc de joaca pentru copii.

Facilitati

Restaurant
Non-smoking Rooms
Terrace
Room TV
Bathroom
Children playground
Sauna
Free Wireless Internet
Heating
Cable/Satellite TV
Free Parking
24-Hour Front Desk
Garden
Massage
Bar
Safety Deposit Box at reception
Luggage Storage
Airport Transfer
Car Rental
Newspapers
Travel agency

Locatie