Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Isuica este situata intr-un peisaj feeric de munte, la iesirea spre Reghin, la doar 8 kilometri de renumita statiune Sovata, pe un drum forestier ce urca spre muntele Bichis.

Ferita de circulatie, zgomotul si atmosfera urbana sufocanta, pensiunea Isuica va ofera acel colt linistit, revigorant unde va puteti relaxa in aer liber. Amplasarea sa va ofera acces rapid la bazele de tratament cu efect curativ si la baile sarate de la Sovata.

Descriere camere:
Pensiunea Isuica vă pune la dispoziţie 4 camere cu pat dublu (pat matrimonial, minibar, terasă, duş, produse cosmetice, prosoape, cablu TV, acces cu card), 3 apartamente family compus din 1 camera cu pat matrimonial şi 1 cameră cu canapea extensibilă (minibar, terasă, duş, produse cosmetice, prosoape, cablu TV, acces cu card) si 1 apartament De Luxe compus din 2 camere cu pat matrimonial si 1 living cu canapea din piele (minibar, terasă, duş, produse cosmetice, prosoape, cablu TV, acces cu card).

Descriere facilitati:
Bar, piscina in aer liber, sauna, teren de tenis, tenis de masa, biliard, sistem audio - cd stereo, foisor si gratar, loc de joaca pentru copii, terasa.

Atractii turistice:
Pensiunea este situata la o distanta de doar 8 kilometri de renumita statiune Sovata. Sovata, este o statiune foarte apreciata datorita lacurilor sărate curative (lacul Ursu, Alunis, Verde, Negru), dar si datorita cadrului natural deosebit de frumos. Sovata, stațiune balneo-climaterică renumita este recomandata pentru tratamente medicale de ginecologie, reumatologie, boli nervoase si endocrine. Este o stațiune pentru toate anotimpurile, recunoscuta la nivel european, încă din anul 1850. In apropiere de statiunea Sovata exista numeroase atractii turistice de o frumusete rara: Cheile Bicazului, Lacul Roșu, Lacul Sfanta Ana, Salina Praid, satul Corund fiind cunoscut ca un centru de ceramică populară cu renume European si orasul medieval Sighisoara.

Servicii masa:
Masa se poate servi la resturantul propriu (cu circuit inchis).

Facilitati copii:
loc de joaca pentru copii

Facilitati evenimente:
Pensiunea Isuica este locul ideal pentru teambuilding - uri sau training-uri oferindu-va conditii excelente de cazare si masa, precum si o serie de activitati in aer liber.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Children playground
Sauna
Free parking
Reception desk
Outdoor swimming pool
Tennis court
Bar
Minibar

Locatie