Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nemeth


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

.Asezat in mijlocul naturii, in Sovata - una din cele mai pitoresti statiuni balneoclimaterice din tara! Turistii pot alege din mai multe tipuri de camere, cu acelasi nivel de confort, si vor beneficia in voie de toate facilitatile pensiunii: piscina exterioara incalzita, sauna, ciubar cu apa sarata, sala salina, toate acestea le vor aminti ca sunt in Tinutul Sarii.Pensiunea dispune de 46 locuri de cazare, impartite in 6 camere duble cu pat matrimonial, 2 apartamente si 7 camere familiale, cu pat matrimonial si 2 paturi supraetajate. Camerele sunt dotate cu baie proprie complet echipata, cu TV LCD, cu internet Wireless gratuit, cu terase, saltele comode Memory Foam, conditii ideale pentru relaxare si odihna. Living-ul pensiunii este spatios, cu panorama, modern mobilat, televizor cu ecran mare LCD Smart, incalzire in pardoseala, iluminat cu efecte de lumini. Sala de mese are o capacitate de 50 de persoane si este folosita pentru a servi micul dejun si cina.
Pensiunea dispune de 8 case mobile, aflate in curtea proprietatii, care ofera un plus de intimitate. Acestea au cate 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial, iar celalalt cu doua paturi separate, un living cu o bucatarie complet utilata si o baie cu cabina de dus. Fiecare casa are propria terasa, pentru si mai mult confort




Facilitati

Piscina exterioara