Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLA ORANGE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: la 1 km de centrul orasului Sozopol. Hotelul a fost construit in anul 2014 si renovat ultima data in 2015.
Capacitate: 40 camere duble si apartamente, distribuite pe 4 etaje.
Facilitati: snack bar pe plaja, beach bar, piscina exterioara, tenis de masa, inchiriere seif la receptie (contra cost), internet wireless, schimb valutar, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, nu se accepta animale de companie, parcare (gratuita).
Pentru copii: piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, animatie, patut pentru copii (contra cost), babysitting (la cerere).
Camera dubla: pat dublu sau 2 paturi twin, fotoliu, aer conditionat, TV, telefon, internet wireless (gratuit), podea acoperita cu mocheta, birou, chicineta dotata cu frigider, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Apartament 1 dormitor (55 mp): pat dublu in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, telefon, internet wireless (gratuit), podea acoperita cu mocheta, chicineta dotata cu cuptor cu microunde, vase si ustensile de bucatarie, prajitor de paine, plita electrica, aspirator, frigider, baie cu dus, uscator de par, balcon.