Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cabana Edelweiss


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cabana Edelweiss se afla la numai 20 m de telescaunul nr. 2, in partea de sus a Statiunii Straja, langa vechea cabana Straja. Situata in inima muntelui Straja, intr-o minunata padure de brazi, Cabana Edelweiss isi asteapta turistii cu caldura, indiferent de vreme sau de anotimp, si ii invita sa viziteze unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania, Statiunea Straja.

Singuri, cu perechea, cu familia ori cu prietenii, intotdeauna la Edelweiss vor fi primiti cu bratele deschise si cu zambetul pe buze.
Ambianta placuta, dotarile pensiunii, precum si serviciile oferite, vor satisface chiar si dorintele celor mai pretentiosi oaspeti.
Indiferent daca isi doresc o evadare romantica in doi sau doar sa se bucure de o binemeritata vacanta, departe de grijile cotidiene, sunt invitati sa petreaca cateva zile de neuitat in mijlocul naturii, la Cabana Edelweiss.

Restaurantul cabanei dispune de 70 de locuri, meniul este traditional, cu servire a la carte (in perioadele aglomerate, masa se serveste in sistem bufet suedez, all you can eat).
Este un restaurant cu specific romanesc, unde calitatea serviciilor si a preparatelor este mereu pe primul loc, reprezintand o locatie ideala pentru o masa cu prietenii sau organizarea unui eveniment festiv: nunta, botez, onomastica, aniversare, petrecere de firma sau in familie.

Cabana are urmatoarea structura:
- restaurant 70 de locuri;
- 9 camere duble, standard;
- 8 camere duble, superioare;
- 4 camere familii, standard;
- 4 camere familii, superioare;
- 1 apartament.

Camerele sunt dotate cu pat matrimonial si beneficiaza de incalzire centrala, TV, baie proprie (cu dus), uscator de par, internet wireless.

Facilitati unitate: internet wireless; discoteca; parcare; room service; terasa; foisor in curte; zona de gratar; restaurant; bar; sala de conferinte (40 de locuri).

Se permite accesul animalelor de companie (se pot percepe taxe).