Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Classic este situat in zona centrala a orasului, in imediata apropiere a Primariei Municipiului Suceava, a Universitatii Stefan cel Mare, a Camerei de Comert si Industrie Suceava, a stadionului Areni.
Hotel Classic este situat in zona centrala a orasului, in imediata apropiere a Primariei Municipiului Suceava, a Universitatii Stefan cel Mare, a Camerei de Comert si Industrie Suceava, a stadionului Areni. Facilitati Hotel Locatia ofera 12 camere Double cu pat matrimonial, 7 Double camere twin, 2 Apartamente si 2 Apartamente cu birou. Hotelul Classic dispune de parcare, sala de conferinta. Facilitati Camere Toate camerele dispun de baie proprie, cablu tv. Masa - Mic Dejun Restaurantul Classic are o capacitate de 150 de locuri. Alte informatii Pentru camerele hotelului Clasic dotate cu aer conditionat exista o taxa suplimentara de 20 RON/camera/zi ce se percepe numai la cererea expresa a beneficiarului si consemnarea pe comanda de rezervare a remarcii "camera dotata cu aer conditionat" Parcare - 8 RON/autoturism/zi - 14 RON/microbus/zi - 20 RON/autocar/zi