Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Daily Plaza se află in inima zonei pietonale a oraşului Suceava şi oferă acces Wi-Fi gratuit şi camere cu mobilier elegant şi aer condiţionat. La restaurantul din incintă se oferă specialităţi mediteraneene. Cetatea Sucevei se află la 1 km.

Fiecare cameră are minibar şi un televizor LCD cu programe prin cablu. Băile includ articole de toaletă gratuite, uscător de păr, papuci şi halate de baie.

Barul Hotelului Plaza oferă băuturi calde şi reci, iar vara puteți lua masa pe terasă. De asemenea, există automate de băuturi și gustări. La hotel puteţi solicita servicii de transfer şi puteţi inchiria autoturisme.

In apropiere se află o parcare publică gratuită, iar gara locală este la 5 km. Aeroportul din Suceava se află la 12 km de unitatea de cazare, iar biserica Sf. Dumitru este vizavi de hotel. Mănăstirile pictate din Bucovina sunt situate la 40 km de Daily Plaza.

Locatie