Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Imperium, primul si cu siguranta cel mai spectaculos și de amploare proiect hotelier realizat în Bucovina, este caracterizat de majoritatea oaspetilor sai ca fiind un exemplu autentic de bun gust și rafinament. Proiectul "Imperium" a luat nastere în anul 2007, când o reputats și ambtioasă echipa de arhitecti si designeri au creionat ceea ce avea să devina primul hotel de 4 stele din zona Sucevei. Proiectul a luat nastere din dorinta de a rasplati aspiratia locuitorilor acestei unice regiuni a Romaniei de a avea un hotel reprezentativ, cu care sa se identifice, dar care să depasească barierele stilului comun, banal si familiar al celorlalte unităti de cazare existente la acel moment în zona.
Descriere camere:
Toate unităţile de cazare sunt dotate cu aer condiționat, un balcon, un minibar și un TV cu ecran plat, cu canale prin cablu şi DVD player. Baia privată include un duș cu hidromasaj sau o cadă.
Descriere facilitati:
Hotelul Imperium are un restaurant şi este situat la intrarea de sud în Suceava, la 3 km de centrul orașului și de Cetatea Sucevei. Accesul la Wi-Fi și parcarea privată a proprietăţii sunt disponibile gratuit.
Locatie:
Structurat pe 5 etaje, Hotel Imperium asigura gazduirea oaspetilor sai în 80 de camere, dintre care 8 apartamente, decorate de asemeni după model clasic. Odată cazati la Imperium, oaspetii vor beneficia de cele mai ieftine preturi de cazare pe segmentul de 4 stele din Suceava.