Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Sofia este situat in mijlocul padurii de conifere si foioase, la cateva sute de metri de una dintre celebrele manastiri ale Bucovinei - Sucevita, oferind linistea si confortul necesare petrecerii unui sejur de vis.


DESCRIERE CAMERE
Hotelul oferta spatii de cazare moderne, confortabile. Acesta dispunde de 12 camera duble si 15 apartamente. Camerele sunt dotate cu: telefon, televizor cu 8 canale (MAX TV), minibar si baie proprie.
Camerele duble si apartamentele dispun de terasa proprie.
Suita este o singura camera cu o suprafata mai mare, avand un pat matrimonial si un coltar extensibil.
Apartamentul este dispus pe doua nivele: la parter se afla livingul dotat cu 1 canapea extensibila, cu baie si terasa, iar la etaj (accesul se realizeaza printr-o scara interioara) se afla dormitorul principal si o baie.


SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul Sofia, o locatie eleganta, cu o capacitate de 420 de locuri, dispusa pe 2 etaje. Restaurantul va ofera un meniu cu specific bucovinean si traditional romanesc, dar si international. Aici veti descoperi bucataria de inalta clasa si cele mai rafinate specialitati.


FACILITATI EVENIMENTE
Organizare de cocktailuri, mese festive. Pentru petreceri mai restranse sau intime va sta la dispozitie separeul de la nivelul superior al restaurantului.
Organizarea de conferinte, team-building-uri.


Check in: 14:00-22:30
Check out: pana la 12:00

Locatie