Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX CLASS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

In cel mai estic si cosmopolitoras din Romania, la imbinarea Dunariicu Marea Neagra, in mijlocul unui peisaj unic in Europa, Complexul TuristicClass va invita sa descoperiti frumusetea inedita a Deltei Dunarii si sa petreceti minunate momente de relaxare, odihna si recreere in mijlocul naturii sau pe plaja Sulina, unadintre cele mai frumoase si salbatice plaje din Europa.
Complexul Turistic Class este situat pe str. a VI-a, la cca.300 m de malul Dunarii si de zona de acostare a navelorfluviale de pasageri apartinand S.C. NAVROM DELTA S.A. care vaaduc in localitatea Sulina.
Ne-am asigurat ca veti avea partede conditii optime de cazare si de facilitati de agrementpentru o vacanta de neuitat: partide de pescuit,plimbari cu barca, sporturi nautice (ski nautic, kitesurf, etc.), team building,birdwatching si orice altceva va va face placere si sta in puterile si pricepereanoastra sa va punem la dispozitie.
Bungalow-urile noastre va ofera cazare in 13 camere duble si 11 camere family cu capacitate de 3 - 4 locuri,clasificate la 3 stele. Toate camerele detin grupsanitar propriu si sunt dotate cu TV prin cablu, AC,minibar, site (plase) impotriva insectelor si acces Wi-Fila internet gratuit. Pentru confortul si relaxareadvs., am amenajat o terasa - restaurant cu o capacitate de 70 locuri unde sepot organiza evenimente, conferinte si mese festive. Meniul este divers, incluzand pe langapreparatele traditionale de peste specifice zonei si orice altepreparate doriti dvs.
La dispozitia dvs. stau si cele doua foisoare dinincinta, potrivite pentru relaxare si un grataralaturi de prieteni. In acest timp cei mici, se pot distra la locul de joacaspecial amenajat sau in piscina exterioara si chiar potorganiza si concursuri de mic pescuitsportiv in iazul nostru. Cand vine vorba de pescuit, avem cele mai bune retete pentru capturarea trofeelor, dar si de preparare a acestora. Complexul Turistic Class va oferacazare Sulina in conditii avantajoase.
Pe iubitorii de soare si de curaheliomarina ii indrumam cu drag, sa se bucure de mare si de plaja noastra salbatica, usor accesibila care ii asteapta, ladoar 5 minute distanta de mers cu taxiul/microbuzul si 30 minute de mers cu piciorul.