Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: la 100 metri de plaja cu nisip, la 35 de km de aeroport, la 50 m de zonele de restaurante si baruri, 150 m de statia de autobuz, la 800 m de Nessebar, foarte aproape de Cacao Beach si Bedroom.


CAPACITATE: 496 de camere din care 239 de camere duble standard, 93 duble deluxe cu vedere la parc, 62 de camera duble cu vedere la mare, 26 de studiouri, 21 family rooms, 9 apartamente cu 1 dormitor, 17 apartamente cu 2 dormitoare.

INFO PARCARE: 12 leva /masina /zi se plateste la fata locului si nu se poate rezerva /garanta din agentie ( tarif informative poate suferi modificari ).

PLAJA PRIVATA: 18 leva/zi 1 umbrela si 2 sezlonguri, acces la barul de pe plaja (sucuri si bere) se achita la fata locului.

FACILITATI HOTEL: 2 restaurante principale Casablanca - dispune de 140 de locuri inauntru si 160 locuri pe terasa si Alexandria cu 150 de locuri pe terasa si 300 in interior - ambele renovate in 2013, fiecare din cele 2 restaurante ofera cate 2 seri tematice /saptamana, bar in gradina,2 Lobby Bar deschise intre orele 11:00 si 23:00 loecalizate in cele 2 cladiri ale hotelului, ambele servesc bauturi alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti., Irish pub, Snack Bar, bar la piscine, bar pe plaja - majoritatea fiind parte din programul all inclusive, gradini vaste, programe de animatie pentru adulti si copii, plaja privata cu bar - 18 leva /zi pentru 2 sezlonguri si o umbreluta si acces la barul de pe plaja, centru Spa Paradise ofera masaj, fitness, sauna, baie turceasca si diverse proceduri, fitness, volei si fotbal pe plaja, teren de miningolf langa hotel, sporturi acvatice

FACILITATI CAMERE: Camerele standard dispun de TV prin satelit, telefon, baie cu dus si uscator de par, balcon, 2 paturi twin, fotoliu extensibil, acces la internet wireless. Camerele deluxe dispun de TV LCD, minibar, seif, internet wireless de mare viteza, baie cu dus si ucator de par, 2 paturi twin / pat dublu, terasa, telefon in baie, canapea extensibila. Studio-urile sunt mai spatioase decat camera;e duble avand posibilitatea pentru o canapea mai mare fiind potrivite pentru familiile cu 2 adulti si 2,3 copii. Apartamentul cu 1 dormitor consta in 2 camere separate: living si dormitor si 2 bai, este potrivit pentru 4 adulti, dispune de pat matrimonial si birou, canapea si fotolii in living, majoritatea au vedere la mare si terase spatioase. Apartamentele cu dormitoare dispun de living, baie si 2 dormitoare, nu mereu separate prin usa. Family rooms consta in 2 camere duble standard cu usa intre ele, au 2 bai, 2 TV, 2 aere conditionate, fiecare camera cu cate 2 paturi normale.

Facilitati

Piscină
Restaurant
Tobogane
Lift
Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Recepție 24h
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Camere familii
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Piscina interioara

Locatie