Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Karolina 4* este alegerea ideala pentru petrecerea unei vacante de vis in statiunea Sunny Beach deoarece hotelul ofera conditii excelente de relaxare punand la dispozitia oaspetilor tratamente spa si un centru fitness, pe langa multe alte facilitati moderne.Localizare
Hotelul Karolina este situat in partea sudica a statiunii, la aproximativ 300 m de plaja si la 20 de minute de mers pe jos de stravechiul oras Nessebar.

Facilitati camera
Cele 100 camere sunt dotate cu televizor, telefon, minibar, baie proprie cu dus, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel
Hotelul ofera turistilor restaurant a la carte, lobby bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii si tobogane, gradina, terasa, centru SPA cu jacuzzi, hammam, sauna, baie de aburi, coafor si minimarket, sala de fitness, pescuit, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, darts, ciclism, baie turceasca/baie de aburi, scufundari, mini golf, internet, parcare(contra cost), receptie 24h, camera de bagaje, room service, seif, AC, curatatorie chimica, calcatorie, schimb valutar, magazine suveniruri, inchirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de/la aeroport (contra cost).

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Seif
Lift
Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Schimb valutar
Rent-a-car
Piscina exterioara
Parcare
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Asistenta medicala
Recepție 24h

Locatie