Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orel

   Sunny Beach, Bulgaria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: La 20 metri de plaja, aproape de centrul statiunii Sunny Beach.

CAPACITATE: 143 de camere.

FACILITATI HOTEL: restaurant cu terasa, piscina exterioara, lobby bar, bar pe plaja, bar pentru gustari.

FACILITATI CAMERE: camerele au 12-14 mp, dispun de paturi twin si canapea extensibila, au fost renovate integral si au vedere la mare, la plaja nisipoasa si catre promenada statiunii, acestea sunt dotate cu internet wireless, TV cu ecran plat, mini bar, sofa extensibila, baie cu dus si uscator de par, aer conditionat centralizat.

ULTRA ALL INCLUSIVE:
07:30 - 10:00 mic dejun buffet incluzand vauturi calde, sucuri, apa si o varietate de sucuri;
12:30 -14:30 pranz buffet incluzand apa, sucuri, bauturi non alcoolice, bere la draft, vin, o selectie de bauturi locale alcoolice locale si de import.
Dress code pt pranz si cina - smart casual.
Lobby Bar si barul de la piscina -bauturi ultra all inclusive:
- 10:00 -23:00: bauturi calde, sucuri, cocktailuri, bere la draft, vin, sampanie si bauturi alcoolice locale si de import;
Snack-uri si bauturi de la 10:00 la 12:00: mic dejun, bauturi calde si reci, bere la draft, vin, sampanie si bauturi alcoolice locale si de import. De la 15:00 la 18:00 se vor servi sandvisuri, burger, prajituri, torture, fructe proaspete, inghetata, bauturi calde si reci, bere la draft, vin, sampanie si bauturi alcoolice locale si de import. De la 21:30 la 23:00 gustarea de la miezul noptii cu supa, gustari reci, prajituri, fructe, inghetata, bauturi calde si reci, bere la draft, vin, sampanie si bauturi alcoolice si non alcoolice locale si de import.
Pe plaja : sezlonguri si umbrelute gratuite, bar la plaja ce va servi bere la draft, sucuri si inghetata.

SPORT SI ACTIVITATI: piscine exterioara cu sectiune pentru copii cu terasa insorita, sezlonguri si umbrelute la piscine, programe de animatie pentru copii 4 -12 ani, de 6 ori/saptamana, mini disco seara de la ora 20:00, programe de animatie si sport pentru adulti: volei, mese de tennis, darts, scena / zona de animatie.