Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olimp Complex Aparthotel

   Sveti Vlas, Bulgaria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Olimp Aparthotel este un complex situat in Sveti Vlas, la 400 m de plaja, 500 m de centrul orasului, 10 minute de portul de agrement Marina Dinevi si la 5 minute cu masina de statiunea Sunny Beach.


FACILITATI COMPLEX: Hotelul este alegerea ideala pentru cupluri si familii cu copii ce doresc un complex care sa intruneasca toate detaliile unei vacante perfecte.
Complexul are doua cladiri, o piscina in aer liber, dar si verdeata pentru cei ce doresc o gura de aer proaspat.
Olimp Aparthotel pune la dispozitia oaspetilor sai servicii de calitate, oferind facilitati precum: piscina exterioara, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii si un restaurant unde oaspetii se pot delecta cu preparate traditionale bulgaresti. De asemenea, turistii se pot bucura si de conexiunea wireless gratuita din zona piscinei si de magazinele din apropiere.

FACILITATI CAMERE: Apartamentele complexului Olimp au vedere superba catre piscina, mare, munte, dar si catre orasul Sveti Vlas.
Fiecare apartament este dotat cu baie cu cada sau dus, living, o sofa, TV-SAT, aer conditionat si balcon sau terasa. De asemenea, oaspetii pot utiliza si chicineta din apartament, unde vor gasi cuptor cu microunde, plita de gatit, toaster, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, dar si ustensile de gatit si tacamuri.