Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Primasol Sineva Park

   Sveti Vlas, Bulgaria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Primasol Sineva Park ofera turistilor sai o oaza de confort si liniste la doar 2 minute distanta de insoritele plaje ale Marii Negre. Toate unitatile de cazare prezinta facilitati deosebite, dar cel mai interesant este ca majoritatea sunt dispuse cu vederi panoramice superbe catre mare, statiunea Sunny Beach sau orasul antic Nesebar. Facilitati hotel
Complexul Primasol Sineva Park este recunoscut pentru accesibilitate si pentru confortul pe care reuseste sa il asigure tuturor clientilor la standarde ridicate prin numeroase facilitati: piscina in aer liber, restaurant si terasa cu preparate bulgaresti si internationale, terasa su gradina, teren de tenis, teren de minigolf, centru de fitness si wellness, teatru in aer liber pentru programe de divertisment, parcare gratuita, wi-fi inclus, salon de infrumusetare, spalatorie, receptie deschisa nonstop.

Localizare
Hotelul Primasol Sineva Park se afla situat chiar pe malul Marii Negre, la 2 minute fata de prima plaja, in localitatea St. Vlas. Centrul statiunii Sunny Beach se afla la 4 km distanta, iar orasul antic Nesebar se afla la numai 10 km.