Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere camere:
Hotelul CHECK INN dispune de 45 de camere si 3 apartamente mobilate practic si modern, fiecare cu baie proprie. Fiecare camera este dotata cu unul sau doua paturi, noptiera, TV, internet wireless, linie telefonica cu access exterior direct, minibar, seif, incalzire centralizata si aer conditionat.
Descriere facilitati:
Hotelul dispune de facilitati precum: receptie 24/24, room service, bar, servicii de spalatorie/curatatorie, apel de trezire la cerere, parcare cu 18 locuri, informatii turistice, inchiriere masini, internet point in lobby, asistenta pentru organizarea de evenimente si servicii media: PC, copiator, imprimanta, scanner
Servicii masa:
Masa se acorda in Restaurantul 'CHECK INN', cu capacitate de 60 locuri. Meniul este din bucataria romaneasca locala si internationala.
Facilitati evenimente:
Sala de conferinte a hotelului CHECK INN este situata la ultimul nivel al cladirii si ofera o vedere panoramica asupra zonei. Capacitatea maxima este de 100 persoane -teatru, 56 -classroom si 30 U-shape. Inaugurata in luna februarie 2013 sala este dotata cu echipamente de ultima generatie: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, whiteboard, internet wireless de mare viteza, pupitru, microfon, sonorizare.

Locatie